Lopende vacatures

 • Jobstudenten juli en augustus

  Geplaatst in: Jobstudenten, Nieuws, Sticky, Vacature

  JobstudentenGezocht

   

   

   

  Voor de vakantiemaanden juli en augustus 2019 zoekt het OCMW opnieuw tal van gemotiveerde jobstudenten voor vakantiewerk.

  Kandidaat?

  Stuur het inschrijvingsformulier, gericht aan het Vast Bureau van het OCMW, terug naar Kouterstraat 1, 9140 Temse. U kan het ook mailen naar personeelsdienst@ocmwtemse.be.

  Meer details over de beschikbare plaatsen vind je hier.

  Nieuws geplaatst op 08/02/2019
 • Zorgkundige

  Geplaatst in: Nieuws, Vacature

  Functie woonzorgcentrum:

  Door jouw zorgkundige handelingen, behartig je het totale welzijn van de bewoners samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team. Je draagt bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu, waar een optimale verpleging en verzorging kan gekoppeld worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf van onze bewoners.

  Functie DGAT (Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg) :

  Het verrichten van verzorgende en huishoudelijke taken op maat aan huis bij cliënten, om een zo optimaal mogelijk gezinsleven in stand te kunnen houden, of de oudere of mindervalide zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.

  Profiel:

  Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot het beroep zorgkundige (een visum is een must). Je hebt een hart voor mensen, het zorgen voor bewoners/cliënten, familie en collega’s geeft jou duidelijk energie. Je bent een echte teamspeler.

  Aanbod:

  Je kan werken binnen een positief klimaat, een goede communicatie en een waarderende omgang tussen collega’s. Naast een aantrekkelijke verloning volgens barema’s van de openbare sector C1-C2 (inclusief maaltijdcheques, fietsvergoeding en hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst), kan je volop mee genieten van onze investeringen in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

  Interesse?

  Bezorg je kandidatuur (CV, motivatiebrief, kopie diploma en uittreksel strafregister) via info@ocmwtemse.be of per post t.a.v. Vast Bureau, Kouterstraat 1, 9140 Temse.

  Nieuws geplaatst op 08/02/2019
 • Hulpkok (100%, D1-D3)

  Geplaatst in: Nieuws, Vacature

  Functie:

  Je staat in voor het aanbod van kwalitatieve, aangepaste, dieetgerichte, afwisselende en verzorgde maaltijden aan de bewoners van onze woonzorgcentra en personeel. Je houdt rekening met de wettelijke regels inzake voedingshygiëne.

  Meer informatie vind je ook terug in onze infobrochure.

  Profiel:

  • Minstens 3 jaar relevante werkervaring kunnen bewijzen,
  • houder zijn van een diploma of getuigschrift van het hoger secundair beroepsonderwijs binnen een erkende hotelschool of grootkeukenopleiding strekt tot aanbeveling.

  Aanbod:

  • Werken binnen een positief klimaat, met  duidelijke antwoorden en een goede communicatie
  • verloning volgens barema (D1-D3)
  • maaltijdcheques en fietsvergoeding
  • Vervangingscontract onbepaalde duur met optie vast (na deelname examenprocedure)

  Interesse?

  De kandidaatstellingen worden gericht aan OCMW-Temse, t.a.v. Vast Bureau. Kouterstraat 1, 9140 Temse of info@ocmwtemse.be met vermelding van “kandidatuur hulpkok”

  Bezorg ons uiterlijk tegen 24 februari een CV, motivatiebrief, kopie van een relevant diploma en uittreksel uit het strafregister (datum poststempel of e-mailbericht telt).

  Nieuws geplaatst op 07/02/2019
 • OCMW Temse is op zoek naar

  Geplaatst in: Nieuws, Sticky, Vacature

  Poetsmedewerker thuiszorg
  Het verrichten van  onderhoudstaken en mee behartigen van het totale welzijn van de cliënten door in te staan voor een optimale dienstverlening. Concreet zal je instaan voor de schoonmaak bij mensen thuis.

  Hulpkok

  Je staat in voor het aanbod van kwalitatieve, aangepaste, dieetgerichte, afwisselende en verzorgde maaltijden aan de bewoners van onze woonzorgcentra en personeel. Je houdt rekening met de wettelijke regels inzake voedingshygiëne.

  Zorgkundige

  WZC: Door jouw zorgkundige handelingen, behartig je het totale welzijn van de bewoners samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team. Je draagt bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu, waar een optimale verpleging en verzorging kan gekoppeld worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf van onze bewoners.

  DGAT: Het verrichten van verzorgende en huishoudelijke taken op maat aan huis bij cliënten, om een zo optimaal mogelijk gezinsleven in stand te kunnen houden, of de oudere of mindervalide zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.

  Nieuws geplaatst op 19/12/2018
 • Gezocht: Poetsmedewerker thuiszorg

  Geplaatst in: Nieuws, Vacature

  Functie: Het verrichten van  onderhoudstaken en mee behartigen van het totale welzijn van de cliënten door in te staan voor een optimale dienstverlening.

  Concreet zal je instaan voor de schoonmaak bij mensen thuis.

  (meer…)

  Nieuws geplaatst op 28/08/2018
 • OCMW Temse zoekt verpleegkundige

  Geplaatst in: Nieuws, Nieuwsarchief, Vacature

  Binnen haar woonzorgcentra, biedt het OCMW van Temse, dagelijks een warme, respectvolle en veilige woon-zorgdienstverlening op maat van de behoefte van haar individuele bewoners en hun familie. Daarbij wordt de zelfredzaamheid van de bewoners gestimuleerd en trachten we hen zo lang mogelijk deel te laten blijven uitmaken van de lokale gemeenschap. (meer…)

  Nieuws geplaatst op 22/06/2017