OCMW Temse is op zoek naar een arbeidstrajectbegeleid(st)er, 50%

De dienst richt zich op OCMW-cliënteel met een grote afstand tot de reguliere arbeidsmarkt voornamelijk omwille van een gebrek aan generieke competenties en/of geen of weinig (recente) werkervaring. De dienst zet in op het opbouwen van competenties en werkervaring en gebruikt hiertoe verschillende instrumenten: art. 60; tijdelijke werkervaring, voortrajecten, …

De  medewerker is binnen het team arbeidstrajectbegeleiding verantwoordelijk voor het uitbouwen van het luik “voortraject tijdelijke werkervaring”. Doelgroep is het OCMW-cliënteel  die nog niet klaar is voor een traject tijdelijke werkervaring/art. 60.

De medewerker werkt binnen het team arbeidstrajectbegeleiding. De medewerker rapporteert rechtstreeks aan de directeur Sociale Zorg.

Profiel: Je hebt interesse in het sociaal-agogische werkveld en je hebt een bachelor-diploma dat hierbij aansluit, je hebt een rijbewijs B. Je hebt affiniteit met de doelgroep, je kan zowel individueel werken als met groepen. Je bent een teamplayer, maar kan ook zelfstandig werken. Je hebt respect voor diversiteit.

Aanbod: Deeltijdse job (50%), deze job kan gecombineerd worden met de functie ‘onderwijsopbouwwerk(st)er’, contract bepaalde duur (zwangerschapsvervanging en moederschapsrust), verloning op B1-B3, maaltijdscheques, fietsvergoeding, glijdende werktijden, gunstige vakantieregeling

Interesse? U bezorgt ons uiterlijk op 17 maart 2017 een motivatiebrief, curriculum vitae en kopie van diploma via info@ocmwtemse.be.

Meer informatie en een uitgebreide functie-omschrijving vind je hier.