OCMW Temse zoekt verpleegkundige (halftijds, vervanging) WZC De Reiger

Binnen haar woonzorgcentra, biedt het OCMW van Temse, dagelijks een warme, respectvolle en veilige woon-zorgdienstverlening op maat van de behoefte van haar individuele bewoners en hun familie. Daarbij wordt de zelfredzaamheid van de bewoners gestimuleerd en trachten we hen zo lang mogelijk deel te laten blijven uitmaken van de lokale gemeenschap.

Functie: Door o.a. het vervullen van verpleegkundige handelingen en het samenwerken binnen een multidisciplinair team, bijdragen tot het creëren van een volwaardig thuismilieu, waar optimale verpleging en verzorging kan gekoppeld worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf van onze residenten.

Profiel: bachelor verpleegkunde (barema BV1-BV3) of gegradueerde in de verpleegkunde (HBO5) (barema C3-C4). Je hebt een hart voor mensen, het zorgen voor bewoners, familie en collega’s geeft jou duidelijk energie. Je bent een echte teamspeler.

Aanbod:

  • Werken binnen een positief klimaat, met  duidelijke antwoorden, een goede communicatie en een waarderende omgang tussen collega’s.
  • Halftijdse tewerkstelling in WZC  De Reiger (je werkt in een continudienst)
  • Aantrekkelijke verloning volgens barema’s van de openbare sector  (inclusief maaltijdcheques en fietsvergoeding), vergoeding bijzondere prestaties en weekenddienst, alle relevante ervaring (privé en openbare sector wordt meegenomen)
  • Mogelijkheid tot volgen van opleidingen
  • Vervangingscontract.

Interesse? Stuur uw motivatiebrief , CV, kopie diploma en visum  naar info@ocmwtemse.be.  Als uw kandidatuur wordt aanvaard, wordt u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Voor meer informatie kan u terecht bij het hoofd bewonerszorg op het nummer 03/710 25 60 ( vraag naar hoofd bewonerszorg Jean-Paul Elegeert) of personeelsdienst@ocmwtemse.be