Opvoeden in Temse!?

Opvoeden is voor iedereen anders, niet elk kind is even gemakkelijk, elke ouder kampt wel eens met onzekerheden en twijfels wanneer het over de opvoeding van hun kind gaat. Kan je in Temse ergens terecht met deze vragen of twijfels? Is er iemand die je vragen kan beantwoorden? Misschien wil je graag met andere ouders praten over de opvoeding van je kind(eren)? Was er maar iemand die even luisterde naar je verhalen over je puber die het altijd beter weet?  Droom je van een fijne speelplek waar je met je peuter kan spelen en ondertussen een praatje kan maken en kan genieten van een kopje koffie?

Grijp je kans en deel je ideeën, je ervaringen en wensen met ons!

Temse, samen met 5 andere gemeenten (Kruibeke, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Waasmunster en Lokeren), het RWO (Regionaal Welzijnsoverleg) en vzw De Keerkring, centrum voor opvoedingsondersteuning, bundelen momenteel de krachten en gaan samen op zoek naar de lokale behoefte rond opvoeding bij ouders in deze gemeenten. Dit helpt ons te kijken naar wat er al is maar ook naar wat er zou kunnen zijn.

Woon je in Temse of in één van de deelgemeenten, heb jij of jouw partner één of meerdere kinderen tussen 0 en 25 jaar of  ben je grootouder of pleegouder, dan vragen we graag een kwartiertje van je tijd. Surf www.huisvanhetkindtemse.be en vul de bevraging in!