Hoofd bewonerszorg (A1a-A3a, voltijds statutair met proefperiode van 1 jaar)

Het hoofd bewonerszorg is verantwoordelijkheid voor de coördinatie en praktische organisatie van de zorgactiviteiten en de inzet en verdeling van het verplegend en verzorgend personeel binnen de WZC. Je streeft naar een uniforme werking en optimalisatie van het zorggebeuren over de verschillende voorzieningen en afdelingen heen. Je geeft leiding aan de hoofdverpleegkundigen van beide WZC en rapporteert aan de directeur ouderenvoorzieningen.

Profiel: Je combineert jouw peoplemanagement-vaardigheden met 3 jaar relevante werkervaring, een bachelor diploma verpleegkunde of ander paramedisch beroep aangevuld met een masteropleiding “management zorg en beleid in de gerontologie” of “management en beleid van de gezondheidszorg” of met een gelijkgestelde masteropleiding.

Aanbod: Een statutaire benoeming (na proefperiode van 1 jaar), verloning op masterniveau A1a-A3a, maaltijdcheques, fietsvergoeding, 26 vakantiedagen.

Interesse? Bezorg ons uiterlijk op 7 december 2016 je motivatiebrief, CV en een kopie van je diploma via info@ocmwtemse.be.

Meer info en een uitgebreide functie-omschrijving vind je hier.