Zorgkundige

Functie woonzorgcentrum:

Door jouw zorgkundige handelingen, behartig je het totale welzijn van de bewoners samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team. Je draagt bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu, waar een optimale verpleging en verzorging kan gekoppeld worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf van onze bewoners.

Functie DGAT (Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg) :

Het verrichten van verzorgende en huishoudelijke taken op maat aan huis bij cliënten, om een zo optimaal mogelijk gezinsleven in stand te kunnen houden, of de oudere of mindervalide zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.

Profiel:

Je bent in het bezit van een diploma dat toegang geeft tot het beroep zorgkundige (een visum is een must). Je hebt een hart voor mensen, het zorgen voor bewoners/cliënten, familie en collega’s geeft jou duidelijk energie. Je bent een echte teamspeler.

Aanbod:

Je kan werken binnen een positief klimaat, een goede communicatie en een waarderende omgang tussen collega’s. Naast een aantrekkelijke verloning volgens barema’s van de openbare sector C1-C2 (inclusief maaltijdcheques, fietsvergoeding en hospitalisatieverzekering na 1 jaar dienst), kan je volop mee genieten van onze investeringen in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Interesse?

Bezorg je kandidatuur (CV, motivatiebrief, kopie diploma en uittreksel strafregister) via info@ocmwtemse.be of per post t.a.v. Vast Bureau, Kouterstraat 1, 9140 Temse.