Zorgkundigen en verzorgende (C1-C2)

Functie woonzorgcentrum:

Door jouw zorgkundige handelingen, behartig je het totale welzijn van de bewoners samen met je collega’s binnen een multidisciplinair team. Je draagt bij tot het creëren van een volwaardig thuismilieu, waar een optimale verpleging en verzorging kan gekoppeld worden aan een zo comfortabel en aangenaam mogelijk verblijf van onze bewoners.

Functie DGAT (Dienst Gezinszorg en Aanvullende Thuiszorg) :

Het verrichten van verzorgende en huishoudelijke taken op maat aan huis bij cliënten, om een zo optimaal mogelijk gezinsleven in stand te kunnen houden, of de oudere of mindervalide zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen.

Profiel:

Je voldoet aan de gestelde aanwervingsvoorwaarden (zie infobrochure). Je hebt een hart voor mensen, het zorgen voor bewoners/cliënten, familie en collega’s geeft jou duidelijk energie. Je bent een echte teamspeler.

Als zorgkundige kan je zowel binnen het WZC als de DGAT aan de slag. Als verzorgende kan je enkel binnen de DGAT werken.

Aanbod:

Opname in wervingsreserve voor zorgkundige en/of verzorgende, bij openstaande vacature kan je werken binnen een positief klimaat, een goede communicatie en een waarderende omgang tussen collega’s. Naast een aantrekkelijke verloning volgens barema’s van de openbare sector C1-C2 (inclusief maaltijdcheques, fietsvergoeding en hospitalisatieverzekering), kan je volop mee genieten van onze investeringen in de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

Meer informatie:

Uitgebreide functieomschrijving, aanwervingsvoorwaarden en selectieprocedure vind je in de infobrochure .

Er wordt op 15 mei 2018 een infosessie georganiseerd om 19u in het vormingslokaal van OCMW Temse, Kouterstraat 1. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Interesse?

Bezorg je kandidatuur (CV, motivatiebrief, kopie diploma, uittreksel strafregister en inschrijvingsformulier) uiterlijk op 23 mei 2018 via info@ocmwtemse.be of per post t.a.v. voorzitter dhr. Werner Maerevoet, Kouterstraat 1, 9140 Temse.